Teknikgruppe

Lidt om teknikgruppen i Egå Sejlklub.

Det er vel lidt af den oprindelige teknikgruppe, byggegruppe og ikke mindst seniorgruppen der er slået sammen til vores lille gruppe på 8, som vi nok kalder for teknikgruppen, denne gruppe består af Svend Juul Madsen, Lars Dalbøge, Erik Nielsen, Jørgen ‘Mulle’ Mulbjerg, Jan Jensen, Niels Erik Petersen, Torben Frislev og Ole Lundskov.

Vi mødes hver tirsdag kl. 09.30 til kaffe, rundstykker og en lille dram, det er her vi ordner verdens situationen og får delt opgaverne ud.

Hvad laver så vores lille gruppe? Vi laver mange af de opgaver klubhusudvalget lavede, bl.a. øl- og sodavand opfyldning, afkalkning af kaffemaskine, sætter opvaskemaskinen i gang og mange af de andre opgaver, der ellers er omkring klubhuset, f.eks. har vi også haft adskilt hele skydelåge systemet ved udlevering fra køkkenet og monteret en støre plade til afsætning af det købte, udendørslys, ventilation på toiletter og vi kunne blive ved med at nævne opgaver, der er blevet lavet i vinterens løb

Vi startede egentlig med at ville rydde op i vores nye servicebygning, hvilket vi også har fået gjort lidt, der er kørt 3 store fyldte trailere væk. dette arbejde forstætter vi med sommeren over med mindre, der kommer andre mere påtrængende opgaver. Det er meningen, at der vil blive hængt almindelig værktøj op på væggen ved arbejdsbordet i værkstedet.

Egå Marinas signalmast, som står ved klubhuset, har nogle i vores lille gruppe skrapt alt det gamle lak af og masten fået maling, Egå Marina kvitterede med en frokost til os alle, vi takker mange gange for det gode samarbejde vi har med marinaens personale.

Der skal selvfølgelig også slappes af ind imellem og spises rester fra de riges bord.

En stor opgave med masser af støv over det hele, har været at fjerne alt det gamle gips og isolering på 1. sal og få det kørt væk.

For ungdomsafdelingen er vi bl.a. i gang med at servicere ribbådene med olieskift, oliefiler m.m. og tjekke trailere. I ungdomsafdelingen er der planlagt montering af kodelås til hoveddør, udskiftning af lysarmaturer til led armaturer.

Skolebådene tager vi os også af, ikke med klargøring og andre almindelig ting, men de specialopgaver der er med disse, der kan nævnes at Hanse har fået det store eftersyn af motor med renovering af impeller pumpe vand suget ud af dieseltank, Bianca har fået repareret roret efter det trak en kapsejlads bøj med sig under en dueligheds prøve. Der er stadig opgaver der venter at blive lavet på de 3 skolebåde.
I efteråret tog vi de 3 skolebåde og Mette på land, det tog 2 timer, så var de på land og renset i bunden, vi satte de 3 skolebåde i vandet her i april det tog 38 minutter så sejlede alle 3 til deres pladser, det var lige før havne personalet fik sved på panden.

Der er masser af opgaver, der venter endnu, i sommerperioden køre vi nok på et lavere blus, vi skal jo gerne ud at sejle, men vi vil stadig mødes om tirsdagen – dem der nu er hjemme.

Skulle du have brug for en ny stander tag fat i en af os og vi kan evt. hjælpe dig, eller er der andre spørgsmål er i meget velkomne til at spørge en af os .

De bedste sejler hilsener fra teknikgruppen.