Tunø Rundt

Norsminde Yachtklub og Hou Bådelaug

Hej ”Nabosejlklubber”

Lørdag d. 9. SEPTEMBER afholder Norsminde Yachtklub og Hou Bådelaug en 10 års jubilæums udgave af kapsejladsen ”Tunø Rundt”.. På grund af jubilæet,  vil der i år  være mulighed for at bestille festmiddag til festligt samvær efter sejladsen. Man kan også selv tage noget med til grillen og stadig deltage i festlighederne.

De af jeres medlemmer, der har deltaget tidligere år, skal lige være opmærksomme på det ændrede starttidspunkt. Vi har aftalt med havnen, at der er én fri overnatning i forbindelse med arrangementet.

Mere information på vedlagte indbydelse. Den er udformet som plakat, så hvis I har mulighed for det, kan I kopiere den og hænge den op på jeres opslagstavle/i jeres meddelelseskasse/ . . .

Der er en tilmeldingsformular på vores hjemmeside www.hblaug.dk.

Her vil der også blive lagt yderligere oplysninger ud om arrangementet i en af de nærmeste dage.

Bl.a. vil der blive mulighed for at se festmenuen (-:

Mvh.
Svend Erik Nielsen