Velkommen nye medlemmer i Egå Sejlklub

Vi har fået dejlig mange nye medlemmer i Egå Sejlklub det seneste år og du er heldigvis en af dem.

Vi har et stort ønske om, at du både føler dig velkommen og har kendskab til de mange tilbud, vi har til vores medlemmer.

Rigtig mange af sejlklubbens medlemmer har været medlemmer i mange år og kan måske dårligt huske, hvordan de selv blev en aktiv del af klubben. Så når vi har mødt nye ansigter et per gange, tænker vi nok bare, at det er dejligt at se nye i klubben, men ikke på om de f.eks. ved om man må bruge vores værksted, klubhus eller hvordan man komme med på en løvfaldstur.

Du er måske et nyt medlem med familie og hvor børnene måske kunne tænke sig at lære at sejle optimistjolle eller laserjolle eller hvordan du selv eller din ægtefælle kan komme på sejlerskole.

Den 23. september 2021 kl. 19.00 vil vi gerne fortælle dig lidt mere om den klub, du er blevet medlem af. Og måske får du lyst til at deltage i nogle af de mange sociale aktiviteter eller blive gast på en af de mere end 50 både, der sejler kapsejlads om tirsdagen.

En forening med snart 50 år på bagen har både mange traditioner og mange vaner. For at kunne navigere i foreningen og blive positivt overrasket over de mange muligheder og aktiviteter, har vi planlagt at afholde 2-3 velkommen i Egå-Sejlklub-infomøder, vi håber du har lyst til at deltage allerede den 23. september.

Udover alle de praktiske informationer går vi en tur hen i vores talentfulde ungdomsafdeling/jolle-afdeling. Vi kan også allerede nu afsløre, at vi vil give dig det mest effektive tip til at få optimal glæde af dit medlemskab i Egå Sejlklub.

Jeg håber vi ses den 23. september i klubhuset 😉

Bedste sejler hilsen