logo_sejlerskole_thnSejlerskolen i Egå Sejlklub er for dig, som ønsker at lære at sejle en sejlbåd under alle forhold og i alt slags vejr.

Sejlerskolen er for dig,

• som ikke har nogen sejlerfaring, og som ønsker at lære at sejle en sejlbåd.
  • har nogen nogen sejlerfaring, og som ønsker mere rutine.
  • der gerne vil have en introduktion til kapsejlads

Målet med sejlerskolens kursus er først og fremmest at lære dig at sejle og dermed øge sikkerheden når du færdes på vandet. Derudover giver et gennemført kursus dig gode muligheder for at bestå den praktiske og teoretiske prøve, så du kan erhverve duelighedsbeviset. Duelighedsbevis er en forudsætning for leje af båd og sejlads i ind – og udland.

Egå Sejlerskole har 2 sejlbåde, der anvendes til undervisning. Bådene er af typen Drabant 24, der udover at være meget sikre både, også udmærker sig ved at have et stort og anvendeligt cockpit. Bådene er nemme at håndtere for den uerfarne, og stadig udfordrende for den mere erfarne sejler. De er udstyret med storsejl, flere forsejl, stormfok og spiler, samt påhængsmotor.

Sejlerskolens program er opbygget over et forløb med praktisk sejlads i både forårs- og efterårsmånederne. I vintermånederne er der mulighed for at tage teoretisk undervisning således, at duelighedsbevis kan opnås. Deltagerne inddeles i hold afhængig af erfaring og kundskaber og der er derfor mulighed for at fortsætte på sejlerskolen i flere år.

I Den praktiske undervisning inddeles kursisterne i hold af 3 personer.
Hvert hold sejler en ugentlig sejlads med en instruktør.

Hvad skal jeg bruge af personligt udstyr ?

Det kan du læse om her !

Egå Sejlklub´s Sejlerskole 2017

Medlemskab af Egå Sejlklub 1.025,-