Tilmelding til Båkebanen 2018

Tilmeldingsfrist 1. maj 2018

Husk tune-up sejlads  1. maj og tilmelding til Båkebane og Easy-sejlads

Eftertilmelding mulig – men da er startgebyr kr. 300,-

Både fra vores naboklubber er meget velkomne til at deltage i sejladserne. For “fremmede” både med fast liggeplads i Egå skal skipper dog være seniormedlem af Egå Sejlklub for at deltage.

Betaling af startgebyr:
For at gøre vores administration af tilmeldingerne så enkel som mulig, opfordrer vi kraftigt til at betale startgebyret via MobilePay til MobilePay-nummer 53385 (53385 er et ”telefonnummer”, som entydigt identificerer Kapsejladsudvalget). Husk at oplyse bådnavn samt skippers navn.

Det er dog også muligt at betale kontant ved afhentning af sejladsbestemmelser i klubhuset 8. eller 15. maj kl. 17:15 – 17:45.

Der kræves gyldigt målebrev
Der kræves gyldigt målebrev (kapsejladslicens). Har du ikke dette, og ønsker du ikke at få et sådant lavet, kan vi i stedet tilbyde deltagelse i Easy Sejladsen.

Vis tilmeldte både

Bådtype*
Flerskrogsbåd*
Bådnavn*