Tilmelding til Båkebanen 2020

Startgebyr kr. 125,-

Tilmeldingsfrist 1. august 2020

Eftertilmelding mulig – men da er startgebyr kr. 200,-

Både fra vores naboklubber er meget velkomne til at deltage i sejladserne. For “fremmede” både med fast liggeplads i Egå Marina skal skipper dog være seniormedlem af Egå Sejlklub for at deltage.

Betaling af startgebyr:
Startgebyr kan kun betales via MobilePay til nummer 53385 (ES Kapsejlads). Husk at oplyse bådnavn samt skippers navn.

Der kræves gyldigt målebrev
Der kræves gyldigt målebrev (kapsejladslicens). Har du ikke dette, og ønsker du ikke at få et sådant lavet, kan vi i stedet tilbyde deltagelse i Easy Sejladsen.

Vis tilmeldte både

Bådtype*
Flerskrogsbåd*
Bådnavn*
Sejlnr.*
Skipper*
Klub*
Vil sejle uden spiler eller genakker*
Vil gerne have gast fra gasteordningen med nogle gange*
Bemærkninger:

Ved tilmeldingen bekræfter du, at arrangøren må publicere bådnavn, sejlnummer, sejlklub samt navn på skipper i deltagerlister, resultatlister etc. på internettet. Du bekræfter desuden, at arrangøren må tage billeder og video af båd og besætning i forbindelse med sejladserne og publicere disse på internettet.

Gentag billedet