Tilmelding til Singlehand 2020

Startgebyret er 100 kr., der skal betales ved afhentning af program. Dette udleveres mellem kl. 17.30 og kl. 18.00 de to første sejladsaftener. Startgebyret inkluderer den afsluttende frokost efter sidste sejlads den 7. september. Ved eftertilmelding er prisen 150 kr.

Tilmeldingsfrist: 1. august 2020

Eftertilmelding er mulig, men da er startgebyret kr. 150,-

Både fra vores naboklubber er meget velkomne til at deltage i sejladserne. For “fremmede” både med fast liggeplads i Egå skal skipper dog være seniormedlem af Egå Sejlklub for at deltage.

Betaling af startgebyr:
Startgebyr kan kun betales via MobilePay til nummer 53385 (ES Kapsejlads). Husk at oplyse bådnavn samt skippers navn.

Vis tilmeldte både

Bådtype*
Bådnavn*
Sejlnr.*
Skipper*
Klub*
Bemærkninger:

Ved tilmeldingen bekræfter du, at arrangøren må publicere bådnavn, sejlnummer, sejlklub samt navn på skipper i deltagerlister, resultatlister etc. på internettet. Du bekræfter desuden, at arrangøren må tage billeder og video af båd og besætning i forbindelse med sejladserne og publicere disse på internettet.

Gentag billedet