Tilmelding til Doublehand 2021

Startgebyr 50 kr.

Tilmeldingsfrist 5. maj 2021

Eftertilmelding mulig – men da er startgebyret 100 kr.

Både fra vores naboklubber er meget velkomne til at deltage i sejladserne. For “fremmede” både med fast liggeplads i Egå Marina skal skipper dog være seniormedlem af Egå Sejlklub for at deltage.

Betaling af startgebyr:
Startgebyr kan kun betales via MobilePay til nummer 53385 (ES Kapsejlads). Husk at oplyse bådnavn samt skippers navn.

Der er ikke krav om gyldigt målebrev
Både uden gyldigt DH-målebrev (kapsejladslicens fra Dansk Sejlunion) kan deltage i Easy-løb.

Vis tilmeldte både

Bådtype*
Bådnavn*
Sejlnr.*
Vil sejle uden spiler eller genakker
Vil deltage i Easy-løb
Skipper*
Klub*
Bemærkninger:

Ved tilmeldingen bekræfter du, at arrangøren må publicere bådnavn, sejlnummer, sejlklub samt navn på skipper i deltagerlister, resultatlister etc. på internettet. Du bekræfter desuden, at arrangøren må tage billeder og video af båd og besætning i forbindelse med sejladserne og publicere disse på internettet.

Gentag billedet