Tilmelding til Singlehand 2021

Startgebyr 125 kr. Startgebyret inkluderer den afsluttende frokost efter sidste sejlads den 6. september.

Tilmeldingsfrist 10. maj 2021

Eftertilmelding mulig – men da er startgebyret 200 kr.

Både fra vores naboklubber er meget velkomne til at deltage i sejladserne. For “fremmede” både med fast liggeplads i Egå skal skipper dog være seniormedlem af Egå Sejlklub for at deltage.

Betaling af startgebyr:
Startgebyr kan kun betales via MobilePay til nummer 53385 (ES Kapsejlads). Husk at oplyse bådnavn samt skippers navn.

Der kræves gyldigt målebrev
Der kræves gyldigt målebrev, dvs. en kapsejladslicens fra Dansk Sejlunion.

Vis tilmeldte både

Bådtype*
Bådnavn*
Sejlnr.*
Skipper*
Klub*
Bemærkninger:

Ved tilmeldingen bekræfter du, at arrangøren må publicere bådnavn, sejlnummer, sejlklub samt navn på skipper i deltagerlister, resultatlister etc. på internettet. Du bekræfter desuden, at arrangøren må tage billeder og video af båd og besætning i forbindelse med sejladserne og publicere disse på internettet.

Gentag billedet