Haarup Mixer Cup
Egå Sejlklub

Ligastævne for H-både 15.-16. juni 2019

12.06.2019 Sejladsbestemmelser (SI) er klar

Sejladsbestemmelserne er nu klar til den kommende weekends Haarup Mixer Cup.

29.05.2019 Tilmeldingsfrist med normal pris forlænget til 2. juni

Vi skal gerne have en god håndfuld H-både mere med til Haarup Mixer Cup. Vi udskyder derfor fristen for, hvornår der kan tilmeldes uden tillæg af 400 kr. til søndag den 2. juni.

05.04.2019 Indbydelse (NOR) er klar og tilmelding er åbnet

Tilmeldingen er nu åben til 2019-udgaven af Haarup Mixer Cup fra Egå Marina. Tilmeldingsfristen er 26. maj, men meld dig hellere til i dag! Indbydelse (Notice of Race) er også klar. Både tilmelding og indbydelse finder du i menupunkterne til højre.

16.02.2019 Teaser med annoncering af stævnet

Alle H-bådssejlere inviteres til spændende kapsejlads på Aarhus Bugten.
Egå Sejlklub er stolte over at kunne videreføre de traditionsrige H-bådsstæv-ner, som fra 1976 til 2018 er blevet afholdt af Silkeborg Sejlklub, de seneste år som Haarup Mixer Cup. Ved årets stævne vil vi byde på skarpe sejladser på Aarhus Bugten, hyggeligt samvær på land før og efter sejladserne med mo-leøl, jazzorkester og festmiddag – what’s not to like?
Skriv allerede nu stævnet i din og dine gasters kalender!

Kort om stævnet:
• Egå Sejlklub står for stævnet, som sejles fra Egå Marina.
• 8 op-ned baner fordelt på lørdag og søndag.
• Banen udlægges på Aarhus Bugten med kort sejlads til Egå Marina.
• Kran er tilgængelig fra fredag til søndag.
• Egå Sejlklub arrangerer morgenmad med mulighed for at smøre mad-pakke lørdag og søndag, festmiddag lørdag aften og mulighed for spis-ning fredag aften.
• Mulighed for campering på Egå Marinas græsarealer.
• Nærmere detaljer følger i indbydelsen.
Fredag den 5. april offentliggøres indbydelsen til stævnet (NOR) på stævnets hjemmeside, og tilmeldingen åbnes. Tilmeldingsfristen er 26. maj.
Stævnets hjemmeside, hvor alle informationer, tilmelding, resultater osv. bliver tilgængelige:
egaasejlklub.dk/haarupmixercup

Hent teaser som pdf HER