Haarup Mixer Cup
Egå Sejlklub

Ligastævne for H-både 6.-7. juni 2020

27.03.2020 Indbydelse (NOR) er klar, og tilmelding er åbnet
Tilmeldingen er nu åben til 2020-udgaven af Haarup Mixer Cup fra Egå Marina. Tilmeldingsfristen er 20. maj, men meld dig hellere til med det samme! Indbydelse (Notice of Race) og program er også klar. Både tilmelding, indbydelse og program finder du i menupunkterne til højre.

Coronavirus: Vi følger situationen vedrørende coronavirus meget tæt. Stævnet vil kun blive afholdt, hvis dette er i overensstemmelse med de danske myndigheders, Dansk Sejlunions og Egå Sejlklubs retningslinjer. Vi forventer at tage endelig stilling til stævnets gennemførelse 20. maj. I tilfælde af aflysning vil indbetalt startgebyr naturligvis blive tilbagebetalt.

10.03.2020 Vil du være frivillig til Haarup Mixer Cup?
Et stævne som Haarup Mixer Cup kan kun gennemføres med hjælp fra en flok frivillige, som kan sørge for, at stævnet fungerer på vandet og på landjorden. Det er faktisk sjovt at være med til at gennemføre sådan en opgave sammen med klubkammeraterne. Du kan læse om at være frivillig HER

27.12.2019 Annoncering af Haarup Mixer Cup 2020
Egå Sejlklub har for anden gang fornøjelsen at invitere alle H-bådssejlere til Haarup Mixer Cup med spændende kapsejlads på Aarhus Bugten.
På land bliver der hyggeligt samvær før og efter sejladserne med moleøl, jazzmusik og festmiddag – what’s not to like?

Foto: Niels Kjeldsen

Kort om stævnet:
• Egå Sejlklub står for stævnet, som sejles fra Egå Marina.
• 8 op-ned baner fordelt på lørdag og søndag.
• Banen udlægges på Aarhus Bugten med kort sejlads til Egå Marina.
• Kran er tilgængelig fra fredag til søndag.
• Egå Sejlklub arrangerer morgenmad med mulighed for at smøre mad-pakke lørdag og søndag, festmiddag lørdag aften og mulighed for spisning fredag aften.
• Mulighed for campering med telt, campingvogn eller camper.
• Udenlandske deltagere vil få et tilskud til transportomkostningerne, se nærmere på hjemmesiden.
• Nærmere detaljer følger i indbydelsen.

Fredag den 27. marts offentliggøres indbydelsen til stævnet (NOR) på stævnets hjemmeside, og tilmeldingen åbnes. Tilmeldingsfristen er 20. maj.
Stævnets hjemmeside, hvor alle informationer, tilmelding, resultater osv. bliver tilgængelige: egaasejlklub.dk/haarupmixercup

Hent teaser som pdf HER

01.08.2019 Special invitation for non-Danish crews for the 2020 Haarup Mixer Cup
Vores hovedsponsor har annonceret, at ikke-danske H-bådsbesætninger tilbydes et tilskud til transportomkostningerne til næste års Haarup Mixer Cup 6.-7. juni 2010. Den særlige invitation finder du HER