Haarup Mixer Cup
Egå Sejlklub

Ligastævne for H-både 6.-7. juni 2020

27.12.2019 Annoncering af Haarup Mixer Cup 2020
Egå Sejlklub har for anden gang fornøjelsen at invitere alle H-bådssejlere til Haarup Mixer Cup med spændende kapsejlads på Aarhus Bugten.
På land bliver der hyggeligt samvær før og efter sejladserne med moleøl, jazzmusik og festmiddag – what’s not to like?

Foto: Niels Kjeldsen

Kort om stævnet:
• Egå Sejlklub står for stævnet, som sejles fra Egå Marina.
• 8 op-ned baner fordelt på lørdag og søndag.
• Banen udlægges på Aarhus Bugten med kort sejlads til Egå Marina.
• Kran er tilgængelig fra fredag til søndag.
• Egå Sejlklub arrangerer morgenmad med mulighed for at smøre mad-pakke lørdag og søndag, festmiddag lørdag aften og mulighed for spisning fredag aften.
• Mulighed for campering med telt, campingvogn eller camper.
• Udenlandske deltagere vil få et tilskud til transportomkostningerne, se nærmere på hjemmesiden.
• Nærmere detaljer følger i indbydelsen.

Fredag den 27. marts offentliggøres indbydelsen til stævnet (NOR) på stævnets hjemmeside, og tilmeldingen åbnes. Tilmeldingsfristen er 20. maj.
Stævnets hjemmeside, hvor alle informationer, tilmelding, resultater osv. bliver tilgængelige: egaasejlklub.dk/haarupmixercup

Hent teaser som pdf HER

01.08.2019 Special invitation for non-Danish crews for the 2020 Haarup Mixer Cup
Vores hovedsponsor har annonceret, at ikke-danske H-bådsbesætninger tilbydes et tilskud til transportomkostningerne til næste års Haarup Mixer Cup 6.-7. juni 2010. Den særlige invitation finder du HER