BB10m DM 2021
13.-15. august

17.01.2021 Egå Sejlklub afholder DM for BB10m i 2021
Egå Sejlklub har fornøjelsen at invitere alle BB10m-sejlere til Danmarksmesterskabet 2021 med spændende sejladser på Aarhus Bugten. Frivillige fra Egå Sejlklub vil sørge for et godt stævne, hvor der bliver kræset for deltagerne. På nuværende tidspunkt kan vi ikke vide, hvordan coronasituationen bliver i august, men vi håber, at vi kan gennemføre stævnet uden begrænsninger.

Skriv allerede nu stævnet i kalenderen og lav en foreløbig tilmelding med menupunktet til højre.

Kort om stævnet:
•    Egå Sejlklub står for stævnet, som sejles fra Egå Marina.
•    8 op-ned baner fordelt på fredag, lørdag og søndag.
•    Banen udlægges på Aarhus Bugten med kort sejlads fra Egå Marina.
•    Egå Sejlklub arrangerer morgenmad og smør-selv madpakker fredag, lørdag og søndag, spisning torsdag og fredag aften samt festmiddag lørdag aften.
•    Kran er tilgængelig fra torsdag til søndag.
•    Mulighed for campering med telt, campingvogn eller camper.
•    Nærmere detaljer følger i indbydelsen (NOR).

Foreløbig tilmelding er allerede åben. Den 17. maj offentliggøres indbydelsen til stævnet (NOR) på stævnets hjemmeside, og den egentlige tilmelding åbnes. Tilmeldingsfristen er den 15. juni.

Stævnets hjemmeside, hvor alle informationer, indbydelse, tilmelding, resultater osv. bliver tilgængelige: egaasejlklub.dk/bb10m-dm-2021

Hent denne teaser som pdf HER