BB10m DM 2021
13.-15. august

12.05.2021 Indbydelse (NOR) er klar, og tilmelding er åbnet
Tilmeldingen er nu åben til DM for BB 10-meter fra Egå Marina. Tilmeldingsfristen er 15. juni, men meld dig hellere til med det samme. Indbydelse (NOR) med program er også klar. Tilmelding og indbydelse finder du i menupunkterne til højre.

Stævnet vil naturligvis blive afholdt, så alle coronarestriktioner bliver overholdt. Planlægningsgruppen følger situationen nøje og er klar til at foretage de nødvendige tilretninger af arrangementet.

21.03.2021 Vil du være frivillig til BB10m DM?
Vi kan kun gennemføre et danmarksmesterskab med hjælp fra en flok frivillige, som kan sørge for, at stævnet fungerer på vandet og på landjorden. Det er både sjovt og spændende at være med til at gennemføre sådan en opgave sammen med klubkammeraterne. Du kan læse om at være frivillig HER

17.01.2021 Egå Sejlklub afholder DM for BB10m i 2021
Egå Sejlklub har fornøjelsen at invitere alle BB10m-sejlere til Danmarksmesterskabet 2021 med spændende sejladser på Aarhus Bugten. Frivillige fra Egå Sejlklub vil sørge for et godt stævne, hvor der bliver kræset for deltagerne. På nuværende tidspunkt kan vi ikke vide, hvordan coronasituationen bliver i august, men vi håber, at vi kan gennemføre stævnet uden begrænsninger.

Skriv allerede nu stævnet i kalenderen og lav en foreløbig tilmelding med menupunktet til højre.

Kort om stævnet:
•    Egå Sejlklub står for stævnet, som sejles fra Egå Marina.
•    8 op-ned baner fordelt på fredag, lørdag og søndag.
•    Banen udlægges på Aarhus Bugten med kort sejlads fra Egå Marina.
•    Egå Sejlklub arrangerer morgenmad og smør-selv madpakker fredag, lørdag og søndag, spisning torsdag og fredag aften samt festmiddag lørdag aften.
•    Kran er tilgængelig fra torsdag til søndag.
•    Mulighed for campering med telt, campingvogn eller camper.
•    Nærmere detaljer følger i indbydelsen (NOR).

Foreløbig tilmelding er allerede åben. Den 17. maj offentliggøres indbydelsen til stævnet (NOR) på stævnets hjemmeside, og den egentlige tilmelding åbnes. Tilmeldingsfristen er den 15. juni.

Stævnets hjemmeside, hvor alle informationer, indbydelse, tilmelding, resultater osv. bliver tilgængelige: egaasejlklub.dk/bb10m-dm-2021

Hent denne teaser som pdf HER