Finn-jolle DM 23.-25. august – Vil du være frivillig?

Planlægningen af Finn-jolle DM, som afholdes i Egå Sejlklub den 23. – 25. august 2024, er i fuld gang, og vi regner med, at der kommer mellem 60-100 Finn-jollesejlere fra ind- og udland til Egå. De første tilmeldinger er registreret med deltagere fra nationerne Danmark, Tyskland, Holland, England og Norge.

Så der bliver meget at se på ud for jolleafdelingen i disse dage. Finn-jollen er en af de største enmandsjoller der findes, og sejlerne vejer typisk imellem 80-110 kg.

Der bliver pres på slæbestedet ved jollehuset og havnemesteren hjælper med at lukke slæbestedet i de 3 dage hvor stævnet foregår.

Stævnet ses af flere af udlændingene som optakt til Finn Gold Cup 2024 (verdensmesterskab) som afholdes i Aarhus fra den 31. august til den 7. september 2024, så der bliver et internationalt snit over også dette Finn DM.

Kunne du tænke dig en aktiv frivillig rolle i dette arrangement, mangler vi fortsat hænder til lands og på vandet. Nogle kan alle 3 dage og andre blot et par timer, men uanset hvor meget du kan hjælpe, bliver din hjælp værdsat. Hvis du kan/vil hjælpe, så kontakt jesperheegaard@gmail.dk eller 27 25 44 07.

Med venlig hilsen
Jesper Heegaard