1. december 2022

Egå Tun Star

EGÅ TUN STAR 2022

Egå Sejlklub indbyder for femte år i træk til en attraktiv og hyggelig kapsejlads for 2-mands-besætninger (M/K) på Aarhus Bugten. Sejladsen består af to etaper på hver ca. 18 sm.

Første etape lørdag den 10. september går fra Egå Marina til Tunø Havn. Der er skippermøde i Egå Sejlklubs klubhus kl. 9:30. Vi benytter respitstart, hvor første båd starter kl. 10:00. Ved ankomsten til Tunø Havn er der moleøl/vand og senere fælles spisning på restaurant Mejeriet, der disker op med en 3-retters menu.

Anden etape søndag den 11. september fortsætter rundt om Tunø og slutter i Egå. Første start er kl. 10:00. Efter sejladsen er der moleøl/vand, og der uddeles præmier i Egå Sejlklubs klubhus.

Handikapsystemet vil være DH, hvor vi anvender GPH sømiletiderne. Der vil blive et løb for Easy-sejlere, dvs. både som ikke har målebrev, som ikke sejler med spiler, og som sejler efter de almindelige Søvejsregler, hvis der er mindst 3 deltagere.

Deltagergebyret er på 1.150 kr. og omfatter:
• Deltagelse i kapsejladsen
• Moleøl/vand lørdag og søndag
• 3-retters middag for begge besætningsmedlemmer (drikkevarer for egen regning)
• Havnepenge på Tunø
• Præmier for hver 3. båd

Sejladsdokumenter
Indbydelse
Sejladsbestemmelser (inkl. bilag A og B)
Deltagerliste (bilag C) (07.09.2022 ny skipper for ‘Flicka III’, 08.09.2022 nyt DH-mål for ‘Rafiki’)
Startliste lørdag (bilag D) (07.09.2022 ny skipper for ‘Flicka III’, 08.09.2022 nyt DH-mål for ‘Rafiki’)

Resultater
Lørdag – Egå til Tunø
Søndag – Tunø til Egå
Samlet

Billeder
HER finder du billeder taget af Christian Møller Nielsen, Lone Blichfeld og Karsten Bank Petersen

Læs artikel om sejladsen på Egå Sejlklubs hjemmeside HER.

Præmiesponsor:

EGÅ TUN STAR 2021

Kapsejladsen blev afholdt 28.-29. august 2021.

Se resultater for turen Egå til Tunø HER
Se resultater for turen Tunø til Egå HER
Se det samlede resultat HER

Se fotos fra Tun Star HER
Billeder taget af Soner Coca, Jens Peter Bendixen, Anne Juul, Lars Dalbøge og Lone Blichfeld.

EGÅ TUN STAR 2020

Kapsejladsen blev afholdt 29.-30. august 2020.

Se resultater for turen Egå til Tunø HER
Se resultater for turen Tunø til Egå HER
Se det samlede resultat HER

Se fotos fra Tun Star her LørdagSøndagPræmieuddelingVideoer