Egå Sejlklub indbyder for fjerde år i træk til en attraktiv og hyggelig kapsejlads for 2-mands-besætninger på Aarhus Bugten. Sejladsen består af to etaper på hver ca. 18 sm.

Første etape om lørdagen går fra Egå Marina til Tunø Havn. Der er skippermøde i Egå Sejlklubs klubhus kl. 9:30. Vi benytter respitstart, hvor første båd starter kl. 10:00. Ved ankomsten til Tunø Havn er der moleøl/vand og senere fælles spisning på restaurant Mejeriet. I år har vi opgraderet middagen fra 2 til 3 retter!

Anden etape om søndagen fortsætter rundt om Tunø og slutter i Egå. Første start er kl. 10:00. Efter sejladsen er der moleøl/vand, og der uddeles præmier i Egå Sejlklubs klubhus.

Handikapsystemet vil være DH, hvor vi anvender GPH sømiletiderne. Der vil blive et løb for Easy-sejlere, dvs. både som ikke har målebrev, og som ikke sejler med spiler, hvis der er mindst 3 deltagere.

Deltagergebyret er på 1.000 kr. og omfatter:
• Deltagelse i kapsejladsen
• Moleøl/vand lørdag og søndag
• 3-retters middag for begge besætningsmedlemmer (drikkevarer for egen regning)
• Havnepenge på Tunø
• Præmier for hver 3. båd

Du kan tilmelde dig HER

Tilmeldingsfristen er torsdag den 19. august. Der kan maksimalt deltage 30 både i sejladsen.

Sejladsbestemmelserne vil være klar 25. august.

Egå Tun Star indgår i Dansk2Star mesterskabsserien (læs mere HER).

Hent denne indbydelse som pdf HER

Se tilmeldte både HER

Præmiesponsor:

EGÅ TUN STAR 2020

Kapsejladsen blev afholdt 29.-30. august 2020.

Se resultater for turen Egå til Tunø HER
Se resultater for turen Tunø til Egå HER
Se det samlede resultat HER

Se fotos fra Tun Star her LørdagSøndagPræmieuddelingVideoer