Egå Sejlklub Tun Star

Egå Sejlklub indbyder til en spændende kapsejlads for 2-mands-besætninger på Aarhus Bugten. Sejladsen består af to etaper på hver ca. 18 sm.

Første etape om lørdagen går fra Egå Marina til Tunø Havn. Der er skippermøde i Egå Sejlklubs klubhus kl. 9:30. Vi benytter respitstart, hvor første båd starter kl. 10:00. Ved ankomsten til Tunø Havn er der moleøl/vand og senere fælles spisning på Mejeriet.

Anden etape om søndagen fortsætter rundt om Tunø og slutter i Egå. Første start er kl. 10:00. Efter sejladsen er der moleøl/vand, og der uddeles præmier i Egå Sejlklubs klubhus.

Handicapsystemet vil være DH, hvor vi anvender GPH sømiletiderne. Der vil blive et løb for Easy-sejlere, dvs. både som ikke har målebrev, og som ikke sejler med spiler, hvis der er mindst 3 deltagere.

Deltagergebyret på 900 kr. omfatter:

• Deltagelse i kapsejladsen
  • Moleøl/vand lørdag og søndag
  • Middag for begge besætningsmedlemmer (drikkevarer for egen regning)
  • Havnepenge på Tunø.
  • Præmier for hver 3. båd

Der kan maksimalt deltage 30 både i sejladsen.

Tilmeldingsfristen er 20. august.

Sejladsbestemmelser, deltagerliste med starttidspunkter og resultater kan du finde HER.

Egå Tun Star indgår i Dansk2Star mesterskabsserien (læs mere HER).

Hent denne indbydelse som pdf HER

Præmiesponsorer: