Haarup Mixer Cup
Egå Sejlklub

Ligastævne for H-både 4.-5. juni 2022

31.03.2022 Indbydelse (NOR) er klar og tilmelding er åbnet
Tilmeldingen er nu åben til 2022-udgaven af Haarup Mixer Cup fra Egå Marina. Tilmeldingsfristen er 18. maj, men hvorfor ikke bare melde sig til med det samme? Indbydelse (NOR) og program er også klar. Program, indbydelse og tilmelding finder du i menupunkterne til højre.

13.03.2022 Vil du være frivillig til Haarup Mixer Cup?
Et stævne som Haarup Mixer Cup kan kun gennemføres med hjælp fra frivillige, som kan sørge for, at stævnet fungerer på vandet og på landjorden. Det er både sjovt og spændende at være med til at gennemføre sådan en opgave sammen med klubkammeraterne. Du kan læse om at være frivillig HER.

07.01.2022 Haarup Mixer Cup 2022
Egå Sejlklub inviterer igen i år alle H-bådssejlere til Haarup Mixer Cup. Der er garanti for spændende sejladser på Aarhus Bugten. På land bliver der hyggeligt samvær, moleøl, jazzmusik og festmiddag. Egå Sejlklubs frivillige sørger for, at alle aktiviteter gennemføres effektivt og med et smil. Stævnet vil naturligvis blive tilpasset i forhold til eventuelle coronarestriktioner.

Kort om stævnet:
•    Egå Sejlklub står for stævnet, som sejles fra Egå Marina.
•    Stævnet indgår i H-båds Ligaen.
•    8 op-ned baner fordelt på lørdag og søndag.
•    Banen udlægges på Aarhus Bugten med kort sejlads fra Egå Marina.
•    Egå Sejlklub arrangerer morgenmad og smør-selv madpakker lørdag og søndag, festmiddag lørdag aften og mulighed for spisning fredag aften.
•    Kran er tilgængelig fra fredag til søndag.
•    Mulighed for campering med telt, campingvogn eller camper.
•    Nærmere detaljer følger i indbydelsen (NOR).

Den 31. marts offentliggøres indbydelsen til stævnet (NOR) her hjemmesiden, og tilmeldingen åbnes.

Tilmeldingsfristen er den 18. maj.

Hent teaser som pdf HER