Haarup Mixer Cup
Egå Sejlklub

Ligastævne for H-både 5.-6. juni 2021

16.02.2021 Haarup Mixer Cup 2021
Egå Sejlklub har fornøjelsen at invitere alle H-bådssejlere til Haarup Mixer Cup med spændende kapsejlads på Aarhus Bugten. Stævnet vil naturligvis blive afholdt, så gældende coronarestriktioner bliver overholdt. Vi håber dog, at vi kan gennemføre stævnet med hyggeligt samvær før og efter sejladserne, moleøl, jazzmusik og festmiddag. Skriv allerede nu stævnet i kalenderen!

Kort om stævnet:
•    Egå Sejlklub står for stævnet, som sejles fra Egå Marina.
•    Stævnet indgår i H-båds Ligaen.
•    8 op-ned baner fordelt på lørdag og søndag.
•    Banen udlægges på Aarhus Bugten med kort sejlads fra Egå Marina.
•    Egå Sejlklub arrangerer morgenmad og smør-selv madpakker lørdag og søndag, festmiddag lørdag aften og mulighed for spisning fredag aften – i det omfang coronasituationen tillader.
•    Kran er tilgængelig fra fredag til søndag.
•    Mulighed for campering med telt, campingvogn eller camper.
•    Nærmere detaljer følger i indbydelsen (NOR).

Den 19. april offentliggøres indbydelsen til stævnet (NOR) på stævnets hjemmeside, og tilmeldingen åbnes. Tilmeldingsfristen er den 19. maj.

Hent teaser som pdf HER

12.01.2021 Annoncering af Haarup Mixer Cup 2021
Egå Sejlklub er startet på planlægning af årets Haarup Mixer Cup fredag og lørdag 5.-6. juni 2021. Vi følger coronasituationen meget nøje. Stævnet vil kun blive afholdt, hvis vi kan overholde de retningslinjer, der gælder til juni, og hvis retningslinjerne tillader os at gennemføre et attraktivt stævne. Vi håber, at vi kan ses til nogle spændende sejladser på Aarhus Bugten. Skriv allerede nu stævnet i kalenderen!

Der kommer yderligere oplysninger om stævnet i løbet af februar.

Foto: Niels Kjeldsen