Haarup Mixer Cup
Egå Sejlklub

Ligastævne for H-både 4.-5. juni 2022

22.06.2022 Haarup Mixer Cup 2023
Vi er stolte af at kunne meddele, at Egå Sejlklub også i 2023 skal afholde Ligastævnet Haarup Mixer Cup med Haarup Maskinfabrik som hovedsponsor. Tidspunktet bliver:

3.-4. juni 2023

19.06.2022 Se amatørbilleder og -videoer fra stævnet
I punktet Billeder til højre er der nu også 90 billeder og 4 videoer taget af nogle af de frivillige ved Haarup Mixer Cup.

07.06.2022 Se Peter Brøggers 160 billeder fra stævnet
Sejlsportsfotograf Peter Brøggers billeder er tilgængelige i punktet Billeder til højre. Der er 144 billeder taget på vandet søndag og 16 billeder taget i forbindelse med præmieuddelingen. Vi har flere billeder på vej taget af “amatører”.

05.06.2022 4 sejladser søndag – Andersine vinder stævnet
Det gode sejlervejr fortsatte søndag. Der var igen SØ-lig vind, som startede med 3 m/s og øgede til omkring 5 m/s. Baneleder Martin Frislev fik afviklet 4 gode sejladser. Efter i alt 9 sejladser sluttede ligastævnet med en sikker sejr til Andersine med Anders Bertelsen fra Aarhus Sejlklub som skipper:
1: DEN 586, Andersine, Anders Bertelsen, ASK, 13 point
2: DEN 619, Flammekasterekspressen, Thomas Sennels, ASK, 29 point
3: DEN 470, Lang Nok, Mads P.G. Korsgaard, KDY, 36 point

04.06.2022 5 sejladser lørdag
Med en times forsinkelse kom sejladserne i gang under perfekte forhold: 4-5 m/s fra SØ og solskin. Vinden friskede senere op til 6-7 m/s. Se resultatet i menupunktet til højre. Top tre efter 5 gode sejladser lørdag:
1: DEN 586, Andersine, Anders Bertelsen, ASK
2: DEN 470, Lang Nok, Mads P.G. Korsgaard, KDY
3: DEN 619, Flammekasterekspressen, Thomas Sennels, ASK

29.05.2022 Sejladsbestemmelser (SI) og deltagerliste er klar
Sejladsbestemmelserne og deltagerlisten er nu klar til ligastævnet i den kommende weekend. Find dokumenterne i menupunkterne til højre. Vi glæder os til at se 21 H-både på startlinjen 🙂

18.05.2022 Tilmeldingsfristen er forlænget til 23. maj
Her ved den normale tilmeldingsfrist er 18 både tilmeldt til Haarup Mixer Cup i pinsen. Vi vil selvfølgelig gerne have lidt flere både med, så vi forlænger fristen for tilmelding med ordinært indskud (1.600 kr. eller 2.000 kr. for besætninger med hhv. 3 eller 4 personer) til den 23. maj. Derefter forhøjes indskuddet med 400 kr. frem til ultimative tilmeldingsfrist 28. maj.

31.03.2022 Indbydelse (NOR) er klar og tilmelding er åbnet
Tilmeldingen er nu åben til 2022-udgaven af Haarup Mixer Cup fra Egå Marina. Tilmeldingsfristen er 18. maj, men hvorfor ikke bare melde sig til med det samme? Indbydelse (NOR) og program er også klar. Program, indbydelse og tilmelding finder du i menupunkterne til højre.

13.03.2022 Vil du være frivillig til Haarup Mixer Cup?
Et stævne som Haarup Mixer Cup kan kun gennemføres med hjælp fra frivillige, som kan sørge for, at stævnet fungerer på vandet og på landjorden. Det er både sjovt og spændende at være med til at gennemføre sådan en opgave sammen med klubkammeraterne. Du kan læse om at være frivillig HER.

07.01.2022 Haarup Mixer Cup 2022
Egå Sejlklub inviterer igen i år alle H-bådssejlere til Haarup Mixer Cup. Der er garanti for spændende sejladser på Aarhus Bugten. På land bliver der hyggeligt samvær, moleøl, jazzmusik og festmiddag. Egå Sejlklubs frivillige sørger for, at alle aktiviteter gennemføres effektivt og med et smil. Stævnet vil naturligvis blive tilpasset i forhold til eventuelle coronarestriktioner.

Kort om stævnet:
•    Egå Sejlklub står for stævnet, som sejles fra Egå Marina.
•    Stævnet indgår i H-båds Ligaen.
•    8 op-ned baner fordelt på lørdag og søndag.
•    Banen udlægges på Aarhus Bugten med kort sejlads fra Egå Marina.
•    Egå Sejlklub arrangerer morgenmad og smør-selv madpakker lørdag og søndag, festmiddag lørdag aften og mulighed for spisning fredag aften.
•    Kran er tilgængelig fra fredag til søndag.
•    Mulighed for campering med telt, campingvogn eller camper.
•    Nærmere detaljer følger i indbydelsen (NOR).

Den 31. marts offentliggøres indbydelsen til stævnet (NOR) her hjemmesiden, og tilmeldingen åbnes.

Tilmeldingsfristen er den 18. maj.

Hent teaser som pdf HER