Haarup Mixer Cup

Haarup Mixer Cup
Egå Sejlklub

Ligastævne for H-både 3.-4. juni 2023

04.06.2023 Haarup Mixer Cup – Anden dag
På andendagen af Haarup Mixer Cup kapsejladsstævnet for H-både lykkedes det også at få gennemført 3 sejladser. Vinden stabiliserede sig først fra sydøst og senere syd fra kort før kl. 12, så om formiddagen stod den på ventetid. Da sejlerne kom i havn var der moleøl og -pølser og derefter præmieuddeling. Suveræn vinder blev Claus Høj Jensen og hans besætning i DEN 597, Good Speed, fra Herslev Strand Sejlklub. Bedste Egå-sejler på 5. pladsen blev Niels Søndergaard i DEN 536, Sømil. Se resultaterne i menupunktet til højre.

Egå Sejlklub og de over 30 frivilige fra klubben fik stor ros for gennemførelsen af stævnet. Der var desværre sidste gang Haarup Mixer Cup blev sejlet. Egå Sejlklub har stået for stævnet siden 2019 dog afbrudt af corona i 2020

Billede her er taget af vores fotograf Kevin Pedersen. Se flere billeder under menupunktet ‘Billeder’ til højre.


03.06.2023 Haarup Mixer Cup – Første dag
3 gode sejladser er gennemført i strålende sol. Både sejlerne i de 24 både og baneteamet kæmpede en del med store vindspring i løbet af dagen. Her er et enkelt billede taget af vores fotograf Kevin Pedersen. Se flere billeder under menupunktet ‘Billeder’ til højre.


29.05.2023 Sejladsbestemmelser (SI) er klar
Sejladsbestemmelserne er nu klar til ligastævnet i den kommende weekend. Find bestemmelserne i menupunktet til højre eller direkte på Manage2sail. Ved tilmeldingsfristen er vi oppe på 23 både.


15.05.2023 Tilmeldingsfristen ændret til 22. maj

Vi er p.t. nået op på 13 tilmeldte både. Der er imidlertid plads til en del flere både og sejlere på Aarhus Bugten, i Egå Marina og i Egå Sejlklubs klubhus 😎

Vi har netop skubbet tilmeldingsfristen til mandag den 22. maj, så vi forhåbentligt kan lokke yderligere en håndfuld både eller mere til stævnet.


30.03.2023 Indbydelse (NOR) er klar og tilmelding er åbnet
Tilmeldingen er nu åben til H-bådsligastævnet Haarup Mixer Cup. Stævnet arrangeres af Egå Sejlklub i samarbejde med Danske H-bådssejlere og sejles fra Egå Marina. Tilmeldingsfristen er den 17. maj, men hvorfor ikke bare melde sig til med det samme?

Indbydelse (NOR) og tilmelding finder du i menupunkterne til højre eller direkte på Manage2sail.

Ved tilmeldingen skal der tages stilling til følgende ”tilkøb”:
•    Skal I have aftensmad fredag (à 90 DKK)?
•    Skal I have kærester eller ægtefæller med til festmiddagen lørdag aften (à 380 DKK)?
•    Har I telt(e) med (gratis)?
•    Har I autocamper/campingvogn med (à 50 DKK pr. nat, som betales i bureau ved registrering)?

Ved tilmeldingen skal der vælges betalingsform ’Bank Wire’. På den efterfølgende side i tilmeldingen forklares, at vi helst vil have betaling med MobilePay, alternativt med bankoverførsel.


02.03.2023 Vil du være frivillig ved Haarup Mixer Cup?
Et stævne som Haarup Mixer Cup kan kun gennemføres med hjælp fra frivillige, som kan sørge for, at stævnet fungerer på vandet og på landjorden. Det er både sjovt og spændende at være med til at gennemføre sådan en opgave sammen med klubkammeraterne. Du kan læse om at være frivillig HER.


04.01.2023 Haarup Mixer Cup 2023
Egå Sejlklub har fornøjelsen af at invitere alle H-bådssejlere til ligastævne 3.-4. juni. Stævnets bagmand, Ole Christensen, gik bort i oktober 2022. Vi har heldigvis fået lov til at gennemføre endnu en udgave af Haarup Mixer Cup, og vi vil gøre alt for at afholde stævnet i Oles ånd.

Vores baneteam vil sørge for gode sejladser på Aarhus Bugten lørdag og søndag, og de frivillige på land vil servicere og hygge om sejlerne før og efter sejladserne.

Skriv allerede nu stævnet i kalenderen!

Kort om stævnet:
•    Egå Sejlklub står for stævnet, som sejles fra Egå Marina.
•    Stævnet indgår i H-båds Ligaen.
•    8 op-ned baner fordelt på lørdag og søndag.
•    Banen udlægges på Aarhus Bugten med kort sejlads fra Egå Marina.
•    Der er morgenmad og smør-selv madpakker lørdag og søndag, festmiddag lørdag aften og mulighed for spisning fredag aften.
•    Kran er tilgængelig fra fredag til søndag.
•    Mulighed for campering med telt, campingvogn eller autocamper.
•    Nærmere detaljer følger i indbydelsen (NOR).

Den 30. marts offentliggøres indbydelsen til stævnet (NOR) her på stævnesiden, og tilmeldingen åbnes.

Tilmeldingsfristen er den 17. maj.

Hent teaser som pdf HER