Haarup Mixer Cup
Egå Sejlklub

Ligastævne for H-både 5.-6. juni 2021

10.06.2021 Egå Sejlklub afholder Haarup Mixer Cup 2022
Vi er stolte over at kunne meddele, at vi også i 2022 afholder Ligastævnet Haarup Mixer Cup med Haarup Maskinfabrik som hovedsponsor. Tidspunktet bliver:

4.-5. juni 2022

10.06.2021 Peter Brøggers billeder er klar
Der er nu masser af billeder og et par videoer tilgængelige under punktet Billeder til højre.

07.06.2021 Haarup Mixer Cup 2021
Egå Sejlklub har gennemført årets udgave af Haarup Mixer Cup med 25 deltagende både med 76 sejlere. Et baneteam på 10 med baneleder Martin Frislev i spidsen sørgede for afviklingen af sejladserne. Lørdag blev der gennemført 4 fine sejladser i 3-6 m/s vind. Søndag var der næsten ingen vind fra morgenstunden. Ved 12-tiden blev sejlerne sendt på vandet, men forholdene var desværre ikke til at få afviklet nogen sejladser.

Sejlsportsfotograf Peter Brøgger har taget en masse gode biller. Her er et enkelt billede fra lørdagens sejladser. Alle billederne bliver tilgængelige om få dage her på stævnesiden.

På land sørgede ca. 20 frivillige fra Egå Sejlklub for sejlerne. Lørdag aften var der festmiddag, som vi pga. coronarestriktionerne måtte opdele på 3 lokationer.

Ved præmieuddelingen søndag eftermiddag var der præmier til de 10 bedste både. Se resultaterne i menupunktet til højre.

1. plads
DEN 597, Goodspeed, Herslev Strand Sejlklub
Claus Høj Jensen
Frederik Dahl Hansen
Rasmus Jørgen Andresen
2. plads
DEN 586, Andersine, Aarhus Sejlklub
Anders Bertelsen
Christian Schulz
Betina Jepsen
Anders Lamberg
3. plads
DEN 470, Lang Nok, KDY
Mads P.G. Korsgaard
Frederik G. Korsgaard
Jesper Jensen

Stor tak til vores sponsorer, uden hvis hjælp vi ikke kunne have gennemført stævnet på det ønskede niveau: Haarup Maskinfabrik, AFI Marine, Rema 1000 i Egå og på Nordre Strandvej, Lagkagehuset på Grenåvej og Egå Marina.

30.05.2021 Sejladsbestemmelser (SI), deltagerliste og coronavejledning er klar
Sejladsbestemmelserne og deltagerlisten er nu klar til ligastævnet i den kommende weekend. Vi har udarbejdet en coronavejledning for stævnet, så alle sejlere og frivillige kender de fælles spilleregler for at få et coronasikkert stævne. Find dokumenterne i menupunkterne til højre.

Vi glæder os 🙂

Foto: Niels Kjeldsen

26.04.2021 Indbydelse (NOR) er klar, og tilmelding er åbnet
Tilmeldingen er nu åben til 2021-udgaven af Haarup Mixer Cup fra Egå Marina. Tilmeldingsfristen er 19. maj, men meld dig hellere til med det samme. Indbydelse (NOR) og program er også klar. Bemærk, at et først-til-mølle princip kan blive aktuelt, hvis der er et forsamlingsforbud gældende på stævnetidspunktet. Både tilmelding, indbydelse og program finder du i menupunkterne til højre.

Stævnet vil naturligvis blive afholdt, så alle coronarestriktioner bliver overholdt. Planlægningsgruppen følger situationen nøje og er klar til at foretage de nødvendige tilretninger af arrangementet.

25.04.2021 Offentliggørelse af indbydelse og åbning af tilmelding er udsat
Offentliggørelsen af indbydelse til stævnet (NOR) og åbning af tilmeldingen er udsat til den 26. april.

21.03.2021 Vil du være frivillig til Haarup Mixer Cup?
Et stævne som Haarup Mixer Cup kan kun gennemføres med hjælp fra en flok frivillige, som kan sørge for, at stævnet fungerer på vandet og på landjorden. Det er både sjovt og spændende at være med til at gennemføre sådan en opgave sammen med klubkammeraterne. Du kan læse om at være frivillig HER

16.02.2021 Haarup Mixer Cup 2021
Egå Sejlklub har fornøjelsen at invitere alle H-bådssejlere til Haarup Mixer Cup med spændende kapsejlads på Aarhus Bugten. Stævnet vil naturligvis blive afholdt, så gældende coronarestriktioner bliver overholdt. Vi håber dog, at vi kan gennemføre stævnet med hyggeligt samvær før og efter sejladserne, moleøl, jazzmusik og festmiddag. Skriv allerede nu stævnet i kalenderen!

Kort om stævnet:
•    Egå Sejlklub står for stævnet, som sejles fra Egå Marina.
•    Stævnet indgår i H-båds Ligaen.
•    8 op-ned baner fordelt på lørdag og søndag.
•    Banen udlægges på Aarhus Bugten med kort sejlads fra Egå Marina.
•    Egå Sejlklub arrangerer morgenmad og smør-selv madpakker lørdag og søndag, festmiddag lørdag aften og mulighed for spisning fredag aften – i det omfang coronasituationen tillader.
•    Kran er tilgængelig fra fredag til søndag.
•    Mulighed for campering med telt, campingvogn eller camper.
•    Nærmere detaljer følger i indbydelsen (NOR).

Den 19. april offentliggøres indbydelsen til stævnet (NOR) på stævnets hjemmeside, og tilmeldingen åbnes. Tilmeldingsfristen er den 19. maj.

Hent teaser som pdf HER

12.01.2021 Annoncering af Haarup Mixer Cup 2021
Egå Sejlklub er startet på planlægning af årets Haarup Mixer Cup fredag og lørdag 5.-6. juni 2021. Vi følger coronasituationen meget nøje. Stævnet vil kun blive afholdt, hvis vi kan overholde de retningslinjer, der gælder til juni, og hvis retningslinjerne tillader os at gennemføre et attraktivt stævne. Vi håber, at vi kan ses til nogle spændende sejladser på Aarhus Bugten. Skriv allerede nu stævnet i kalenderen!

Der kommer yderligere oplysninger om stævnet i løbet af februar.